Richter különdíj: Csókáné Maráz Kornélia

[ 1 ] 2011-09-09

Négy gyermekem van, négyszer voltam várandós. Így volt lehetőségem azon gondolkozni,hogyan lehetnék trendi és tökéletes kismama. Legutóbbi terhességem alatt írtam blogomba ezt “trendi kismamás” bejegyzést:

Kiokosodtam a különféle ilyen jellegű lapokból. A következőre jutottam:ezentúl hetente ötször aerobicozni fogok,mert az nem árt a babának,viszont az alakom klassz marad,nem is látják majd,hogy gyermeket várok,és alig hízom…hiszen ez a legfontosabb.Sőt terhességi csík sem lesz rajtam, mert bekenem az egyhavi fizumba kerülő szuperkrémmel. A hét fennmaradó két napján intimtornázom illetve kismamajógázom, hastáncolok. Nem eszem húst, nem fogdosok semmiféle állatot, csakis teljes kiőrlésű kenyeret eszegetek probiotikus csemegéket rágcsálok, biopiacon veszem a biozöldséget, biogyümölcsöt…sőt talán biolevegőt szívok csak be. Este ill. reggel lenmagot rágcsálok, hogy az emésztésem is kitűnően üzemeljen.

A terhességet észre sem veszem,dolgozom a szülésig.  A szexuális étvágyam sokszorosára nő,nagy pocakomat nagyon szexisnek fogom találni.A kilencedik hónapban persze szaftos pornókat fogunk nézni, hogy apának rendben legyen a bioritmusa.Csakis szuper trendi 30-40 ezer forintos Esprit, Formes…stb. testre feszülős “kismamatopokban” feszítek.Nyáron strandolok, lubickolok százkilósan, felszabadultan:)

Ha eljön a szülés ideje, szülési tervvel a kezemben megyek, viszem apát, anyukámat,tesómat,barátnőimet…az egyik borogat, a másik masszíroz, a harmadik szőlőcukrot dugdos két fájás közt a számba. Talán dúlát is választok,de még nem biztos,mert ilyet csak újságban láttam. A gyermeket nyikkanás nélkül,szigorúan betartott,szigorúan szabályos ki-be légzések közepette két nyomással világra hozom,a gyermek rögtön nekiáll cicizni,de mellette már Apa nyomja belé a tápszert,hogy az apai érzései rendben legyenek s hogy az én gyerekem legyen a legnehezebb a mérlegen a védőnőnél és a többi anyuka hadd sárguljon az irigységtől.Gyermekem csakis olyan nevet kap, amit úgy kell kérvényezni a Magyar Tudományos Akadémiánál. Például apa és anya nevének összevonásából lehet Kortilla- Kortill. De lehet, hogy az aktuális divatot követve apa “kedvenc” Nintendo  figurájáról Luiginak, kedvenc hobbijáról…pl. Damilkának, Harcsának vagy Endurrónak, kedvenc színészemről Brad-nek…esetleg valamilyen növényről nevezem el. Lehetne Tuja, Pitypang, Tikhúrka, Aszatka, Moszatka, Hínárka. Vagy egy kis falusi feeling is legyen: Tikmony, Kokasmony, Bornyúka. Lényeg, hogy nehezen megjegyezhető és meghökkentő legyen.

Szülés után rögtön tökéletesen regenerált -dezodorált, ondolált hajú strasszos- műkörmös és jószagú 50 kilós cicababa leszek, már ahogy kijövök a kórházból. És helyből hátraszaltózom, kifestem a házat kívülről-belülről. A gyermeket szigorúan nevelem, nehogy ‘má én legyek a rabszolgája. Szülés után még vadabb lesz a szexuális életünk mint eddig, a négy gyerek nem is számít, a hitvesi ágyba be nem jön egyik sem.

Ja, a szülés előtt pelenkapartit rendezek, mint a Madonna és az Angelina Jolie. Oda kéretik olyan hasznos ajándékokkal megjelenni, mint ezüst babacsörgő (40valahányezer!!!—és létezik), szalvétatartógyűrű, ezüstözött cukidoboz kihullott kisfogaknak, hajtincsnek.

Remélem a tervemből semmit nem hagytam ki.

Hozzászólások (1)

Trackback URL | Hozzászólások RSS csatornája

  1. Dolphin szerint:

    Ez legalább a karakterhatáron belül van, csak a téma nem passzol a kiíráshoz: hány élete van egy nőnek?
    Üdv. Dolphin