Terézanyu könyvek

Ismeritek Terézanyut?

Ismeritek Terézanyut?

20 év válogatott írásai

Megjelent: 2011. május 6-án a Sanoma Media Budapest Zrt. gondozásában.

Ez a kötet, meglepetésemre, sokkal inkább önéletrajzi jellegű lett, mint a két Terézanyu-regényem, ezért a kérdésfelvetés a címben: ismeritek-e? Bár ez nem regény, akik már olvasták, állítják, hogy a végére a mozaikokból összeáll a kép…

Válogatott írásaim zöme azokról a nőkről szól, akik velem vagy bennem élnek: a barátnőimről, és négy női generációról, a nagymámtól a lányomig.

Hálával ajánlom nekik ezt a könyvet, és mindazoknak, akik olvasóként vagy kollégaként két évtizede kisérnek és támogatnak pályámon.

Megrendelem

Nesze Neked Terézanyu!

Nesze Neked Terézanyu!

Megjelent: 2009. november

Kéki Kata – alias Terézanyu –, a munkanélküli újságíró egy csapásra válik ismert szerzővé, mint a mesékben. Ám a siker úgy katapultálja ki életéből a főhőst, hogy a fal adja a másikat. Terézanyu ijedtében világgá megy, meg sem áll az Óperencián túlig. Pedig talán még sosem járt ilyen közel ahhoz, amit mindig is keresett…

Állítsátok meg Terézanyut!

Állítsátok meg Terézanyut!

Megjelent: 2002. június

De ki a fene ez a Terézanyu?! Terézanyu, alias Kéki Kata a regényem főhőse.
Majdnem harminc éves, nincs állása, nincs pasija, de van egy szeretett tesója, és van három legjobb barátnője: Lujzi, Marcsi és pirkóviki. Pasi- és álláskeresés során megesett vicces, abszurd és néha torokszorító kalandjait meséli el ebben a naplóregényben. Van, aki a magyar Bridget Jones-ként emlegeti. Van, aki egyszerűen Terézanyuként.