Hogyan nevezhetek?

Minden tavasszal meghirdetjük a Terézanyu pályázatot. Bárki nevezhet a kiírt pályázati témának megfelelő pályaművel. Személyes, egyes szám első személyben írt történeteket várunk, amelyek maximum 5000 karakter terjedelműek (szóközökkel együtt). Minimális eltérés természetesen elfogadható, de lényegesen hosszabb pályaművek – tekintettel a többi jelentkezőre – nem vehetnek részt.

A beküldött írások egy része megjelenik honlapunkon és egyéb médiumok felületein, így akik elküldik nevezésüket, hozzájárulnak írásuk publikálásához (erről szóló nyilatkozatot e-mailben kapják meg az érintettek). Ha valaki nem szeretné, hogy saját nevével jelenjen meg pályaműve, nevezéskor adja meg választott írói álnevét.

Egy évben egy történettel lehet nevezni, de minden évben újra és újra indulhat bárki a Terézanyu pályázaton függetlenül attól, hogy adott-e már le korábban pályaművet, illetve díjazták-e alkotását. Azt kérem Tőletek, hogy a végleges írásotokat küldjétek el, mert a fair play-t szem előtt tartva később nem tudunk változtatási kéréseket elfogadni.

Nevezni honlapunkon keresztül lehet az online űrlap kitöltésével a meghirdetésben szereplő, nevezési határidőn belül.

Figyeld tavasszal a Terézanyu pályázat meghirdetését, és írd meg saját történeted!

Tovább a pályázat beküldésére