Szeretni, fel!

[ 0 ] 2014-02-25

Még halványan emlékszem azokra a nőnapokra, amikor általános iskolai osztálytársaink félig-meddig szervezett formában ünnepeltek minket. A fiúk – szigorúan titokban – megvásárolták a tizenkét szál piros szegfűt a virágboltban, majd úgy intézték, hogy az egyik szünetben egyszeriben minden lány padján ott teremjen az ajándék. Ilyenkor derült ki, aktuálisan ki a srácok kedvence, hiszen a leghosszabb szárú virág neki járt. Előfordult, hogy a nagy készülődésben eltört egy-egy növény, ezt kapták a kevésbé szimpatikus lányok. 

szeretnifel

Idén második alkalommal ünnepelhetünk egy kicsit másként a nők ünnepén. A Mindenütt Nő rendezvénysorozat öt napon át ontja ajándékait országszerte. Ez alkalommal is női sorsokat bemutató alkotásokat és női alkotók munkáit csodálhatjuk meg.

A felkérésnek eleget téve én is készültem nektek, magunknak egy meglepetéssel.

Egyszeri és megismételhetetlen élményben lesz részünk, ígérem! Ha szeretnéd, a te történeted is megelevenedik majd a színpadon, a te érzéseid is testet öltenek a Még 1 Mesét Akciócsoport páratlan közreműködésével. Kicsit megrémültél? Akkor sem kell otthon maradnod, ha jobban szeretnél nézőként jelen lenni! Ha a te történeted éppen kimaradna, akkor is garantáltan jól érzed majd magad.
De van más okod is, hogy velünk legyél! Az idei Terézanyu Pályázat témáit is ekkor hirdetjük meg!
Találkozunk március 8-án, szombaton 15 órakor a Rózsavölgyi Szalon-ban!

A korlátozott számú férőhely miatt, kérlek a terezanyu_office@terezanyu.hu címen feltétlenül jelezd részvételi szándékod!