Ajándék

[ 0 ] 2017-03-23

Alig, hogy útjára indítottuk idei pályázatunkat, Tutorné Guba Adél tavalyi Törzspályázó különdíjasunktól kaptuk ezt a levelet. Többször is elolvastuk egymás után, elfújtunk pár papírzsepit, míg magunkhoz tértünk. Közben a tabletek már meg is érkeztek, úgyhogy hajrá sisterhood, hajrá bátorság, írjatok, filmezzetek, mert már csak 20 napotok van, hogy feltöltsétek a pályázatotokat!

Kedves Terézanyuk!

Láttam az idei pályázati kiírást és most nem mint pályázó, hanem kicsit a másik oldal miatt kereslek titeket.

Nagyon tetszik az idei téma a bátorság, mert napi szinten nagyon keményen bizonyítanom kell egy elég férficentrikus világban, szóval minden nap „bátornak” kell lennem. Elég sokat kellett harcolnom azért is, hogy nőként cégvezető lehessek és elfogadjanak, pedig mi nők sokkal bátrabbak és céltudatosabbak vagyunk bárkinél. És napi szinten felelek jópár család megélhetéséért, bizony soha nem engedhetem meg magamnak, hogy ne teljes gőzzel, mindent beleadva álljak mindenhez és ne oldjak meg bármilyen nehéz problémát. Így minden ügy mellé, ami a nőket támogatja, főleg azt, hogy elég bátrak legyenek kiállni magukért, vagy ami ad nekik elég bátorságot megharcolni a kis mindennapi harcaikat, vagy elérni az álmaikat. Ezért szeretnék felajánlani két majdani nyertesnek egy-egy tabletet nyereményként, a cég nevében amit vezetek, ha elfogadjátok.   

Gyermekkoromban rengeteget írtam, megnyertem jópár versenyt is, de amikor édesanyám meghalt hosszú évekig nem voltam képes írni. Valami összetört bennem és egyszerűen képtelen voltam rá. Aztán nektek köszönhetem, hogy újra elkezdtem, a Terézanyu pályázatnak. Tudom, hogy nem én vagyok a legtehetségesebb író a világon, de mégis végtelenül hálás vagyok nektek, mert sokszor kiírni magamból a jó vagy rossz élményeket olyan nekem, mint egy terápia.

Így most én is adni szeretnék, és remélem elfogadjátok, meg hogy majd sikerül vele örömet is okozni annak a két embernek, akit választani fogtok. 

Boldog Nőnapot Minden Terézanyunak, mert mi Nők mindannyian kicsit szuperhősök vagyunk.

Puszil titeket:

Tutorné Guba Adél