9. Terézanyu pályázat a Női váltóval közösen

[ 0 ] 2019-09-01

A terezanyu.hu és a noivalto.hu bemutatja – Te is váltasz, változtattál, vagy tervezed? Szakmát, állást, életet? Oszd meg velünk a történeted! A fődíj egy tablet, és további különdíjakat ajánl fel a noivalto.hu, partnerünk, a Nők Lapja Psziché és a CommUnique.

Váltás, változás, változtatás, újjászületés? Melyikünkkel ne történt volna már meg, hogy a változás fenekestül forgatta fel az életünket – akkor is, ha számítottunk rá, ha vártuk. Akkor még inkább, ha nem önként és dalolva szántuk rá magunkat. A váltás lehet előre eltervezett és üthet be, mint a ménkű- így is, úgy is nehéz. Lehet rajta nyerni, ahogyan veszíteni is. A Te életedben- akár szakmailag, akár a magánéletedben- volt már nagy váltás?

Netán úgy érzed, folyamatosan benne vagy?! Esetleg épp előtte állsz, nyakig benne, vagy már a jól megérdemelt afterpartin? Oszd meg velünk bátran a történeted, mert bárhol is tartasz ebben a folyamatban, tudnod kell: nem vagy egyedül! Veled vagyunk! Sokan vagyunk, akik önszántunkból vagy épphogy kényszerből, de végigjárjuk ezt a gyakran keserves, sokszor felszabadító, de mindenképp embert, kapcsolatokat próbáló utat!

Ugyanúgy, ahogyan az elmúlt 8 év során, – mert a Terézanyu pályázat a változások közepette is állandó – most is várjuk egyes szám első személyben, saját néven írt, saját történetedet, mely ne legyen több 5000 karakternél! És egy portréfotót magadról munka közben, után vagy előtt, ami fekvő tájolású és nem nagyobb 300 kb-nál.

A Terézanyu Online Kft., a 21. kommunikáció Kft. és a Hanga Trade Kft. munkatársai nem indulhatnak a pályázaton.

Az írás beadásának határideje:

  1. szeptember 20. éjfél.

A fődíj egy tablet!

noivalto.hu és a Nők Lapja Psziché valamint az Animus könyvkiadó további díjakat ajánl fel a nyerteseknek:
Írásaikat leközöljük a fenti honlapokon és a Nők Lapja Psziché hasábjain. Az első 10 legjobb írás szerzője meghívást kap a Női váltó október 3-i Női Karrierváltó Fesztiváljára.
Az Animus kiadó könyv csomagját kapja a második és harmadik helyezett. A Női váltó különdíjasa meghívást kap másodmagával az 5 Ház Borbirtokra. (Az ajánlat két főre szól, reggelivel a szabad helyek függvényében.) A CommUnique különdíj felajánlása egy 3 alkalmas coaching folyamat Mátrai Szilviával.

A pályázók, akik szeretnének részt venni a fesztiválon 50 %-os engedménnyel tudnak rá jegyet venni szept 15-ig. A kedvezményre jogosító kódot emailben küldjük el a pályázat feltöltése után.

Kérjük a történeted mellé pár mondatban írd meg magadról a legfontosabbakat: mikor születtél, hol élsz, munkád, hobbid- amit fontosnak tartasz magadról elmondani.

Figyelem: csak 5000 karakter alatti, csak saját néven beadott, saját történetet tudunk elfogadni!

Zsűritagjaink:

Rácz Zsuzsa – A Terézanyu pályázat alapítója, író

Békéssy Olga– A  noivalto. hu alapító- főszerkesztője

Akovács Éva– A Nők Lapja Psziché főszerkesztője

Kumin Viktória– Rádiós műsorvezető

Mátrai Szilvia – 2015. Terézanyu különdíjas, szervezetfejlesztő, coach

Tovább a pályázat feltöltésére